KIA auto deler online

KIA – bilmerke eid produsenten i Sør-Korea Kia Motors Corporation. Compaiei hovedkontor ligger i Seoul. Med hensyn til transportselskapet begynte da hun var på syvende plass i verden. Siden 1998, nå en del av Hyundai Motor Group.
KIA biler

Historien av merkevaren begynte i 1944. I første omgang omhandler selskapet med lanseringen av en rekke motorer. Moderne merkevare mottok i 1951 under Koreakrigen produksjonen flyttet til Busan, som tillot selskapet å overvinne vanskelige tider.

Etter krigen tok slutt, har produsenten Sør-Korea klarte å ri av den økonomiske stormen. I 1961 begynte selskapet å lansere motorsykkel KIA.

Overgangen ble gradvis kastere. KIA Selskapet har lenge produsert biler med tre hjul motorsykler. Og i begynnelsen av 1970 ble det etablert lanseringen kjøretøy som er utstyrt med bensin og diesel fra egen produksjon.

I 1980, selskapet vokser raskt og biler allerede i begynnelsen av 1990 de vises på markedene i Europa og USA. Kia i dag serien er representert med salonger, varebiler, SUVer og kombi midten og business class.

KIA modeller moderne utstyret oppfyller de grunnleggende kravene til bilistene. Da han entrer cruise kontroll, styring med servostyring, kjørecomputer, klimaanlegg med ionisering av luft funksjon multimediasystem.
De beste delene KIA

For riktig drift av bil er nødvendig teknisk regelmessig vedlikehold og rettidig endre komponenter som ikke fungerer. For å kjøpe reservedeler til KIA deg i vår nettbutikk.

Vil forenkle og akselerere prosessen med å velge komponenter som trengs vår komfortable søkesystem. Alle spørsmål vedrørende drift av bilen er alltid klar til å møte våre servicepersonell kvalifisert teknisk støtte. Vi tilbyr ikke bare originale reservedeler for Kia, som skiller seg fra kvalitet, pålitelighet og pris.

Med vår hjelp vil reparere bilen din uten å bruke ekstra tid og penger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *